Предлог Надзорног одбора за промену цене варијабилног дела        Обавештење о испоруци топлотне енергије за дан 17.11.2021.        Први дан топлих проба        Почетак топлих проба        Могући прекиди у испоруци санитарне топле воде       
close
search
Аутор:Градска топлана Ниш 06.10.2021

Почетак топлих проба

ЈКП „Градска топлана” Ниш ће почев од четвртка, 07.10.2021. године започети са топлим пробама топлотних извора и дистрибутивног система на територији целог Града.

Топле пробе не подразумевају почетак грејне сезоне, већ само проверу рада топлотних извора, чиме се упоредно врши провера топловода, топлотних подстаница и унутрашњих инсталација објеката. Ове пробе имају за циљ да се на најквалитетнији могући начин изврши провера целокупног система и отклоне сви евентуални недостаци пред предстојећу грејну сезону.

Топле пробе ће почети у предвиђеном термину почев од 06.00h до постизања потпуне функционалности система на сваком од топлотних извора.

Грађани могу очекивати топле радијаторе наведеног дана почев од раних јутарњих  часова. Уколико у преподневним часовима изостане испорука топлотне енергије са топлотног извора или примете цурења на инсталацијама, квар могу пријавити на телефоне 018 4239 188 и 0800 200 018.

Подсећамо да дежурне екипе ЈКП „Градска топлана” Ниш раде 24h дневно, 365 дана у години.

 

Све рекламације ће се решавати по приоритетима, где ће предност у интервенцијама имати објекти као целина, тако да апелујемо на стрпљење грађана уколико дође до евентуалних поремећајa у испоруци топлотне енергије на појединачним грејним телима.

 

Градска топлана неће вршити интервенције на унутрашњим грејним инсталацијама уколико стамбена заједница објекта није потписала уговор о одржавању са ЈКП „Градска топлана”. У том случају кварови се пријављују предузећу са којим је стамбена заједница потписала уговор о одржавању.

item

din.