close
search
Аутор:Градска топлана Ниш 05.10.2019

Режим топлих проба

ЈКП „Градска топлана“ Ниш је почев од 04. 10. 2019. године у режиму топлих проба. У току јучерашњег дана су идентификовани сви проблеми који се решавају у најкраћем могућем року. Обзиром да су спољне температуре ваздуха у порасту, данас су сви топлотни извори престали са радом у 10.45х, тако да неће бити поновног стартовања система до краја дана.

Топле пробе ће 06.10.2019. године почети од 06.00х.

Понављамо да топле пробе не подразумевају почетак грејне сезоне, већ само проверу рада топлотних извора, чиме се упоредно врши провера топловода, топлотних подстаница и унутрашњих грејних инсталација објеката. Ове пробе имају за циљ да се на најквалитетнији могући начин изврши провера целокупног система и отклоне сви евентуални недостаци пред предстојећу грејну сезону.

Уколико у преподневним часовима нема испоруке топлотне енергије са топлотног извора или корисници примете цурење на инсталацијама, квар могу пријавити на телефоне 018 4239 188  и  0800 200 018.

Подсећамо да дежурне екипе ЈКП „Градска топлана“ Ниш раде 24х дневно, 365 дана у години.

Градска топлана неће вршити интервенције на унутрашњим грејним инсталацијама уколико стамбена заједница објекта није потписала уговор о одржавању са ЈКП „Градска топлана“. У том случају кварови се пријављују предузећу са којим је стамбена заједница потписала уговор о одржавању.

ЈКП „Градска топлана“ Ниш свакодневно прати прогнозу времена за наредни период, тако да ће јавност бити благовремено обавештена уколико временски услови буду захтевали да грејна сезоне почне и пре 15. октобра.

item

din.