close
search
Аутор:Градска топлана Ниш 22.03.2020

Нови режим рада због најављених нижих температура

Обзиром на најављене ниске температуре наредних дана, као и да грађани више времена проводе у својим домовима, Министарство енергетике је препоручило свим топланама у Републици Србији непрекидан режим рада.

У складу са наведеним, ЈКП „Градска топлана“ Ниш ће данас 22.03.2020. године грејати продуженим режимом рада до 00 часова, а почев од понедељка 23.03.2020. године испорука топлотне енергије вршиће се 24 часа дневно.

Овакав режим рада трајаће до пораста спољних температура ваздуха, односно до добијања нових препорука од стране надлежних институција.

 

Обавештавамо грађане да енергената има довољно и да се испорука топлотне енергије врши без икаквих проблема. Позивни центар, као и екипе за хитне интервенције радиће сваког дана од 00 до 24 часа, тако да грађани све поремећаје у испоруци топлотне енергије могу пријавити на телефоне 018 4 239 188 и 0800 200 018.

 

Наша је обавеза да се у овом тренутку понашамо одговорно према грађанима и свим запосленима, тако да молимо све грађане да имају разумевања да се ради о ванредним околностима. ЈКП „Градска топлана“ Ниш даје све од себе, да и поред редуковане радне снаге одговори свим изазовима, а све у циљу редовне и несметане испоруке топлотне енергије ка свим корисницима.

item

din.