Производња и испорука топлотне енергије у складу са наредбом Градског штаба за ванредне ситуације        Наредба Градског штаба за ванредне ситуације Града Ниша        Обавештење о испоруци топлотне енергије за дане 31.03.2020. – 01.04.2020.        Престанак непрекидног режима рада        Нови режим рада због најављених нижих температура       
close
search
Аутор:Градска топлана Ниш 10.12.2019

Нормализација испоруке топлотне енергије

Обавештавамо Вас да је хаварија на магистралном делу делу топловода, на грејном подручју топлане „Криви вир”, у улици Војводе Мишића, санирана, тако да је у току нормализација испоруке топлотне енергије корисницима.

Због хитне и неодложне санације квара на магистралном делу топловода, на грејном подручју топлане „Југ”, прекинута је испорука топлотне енергије корисницима на адресама:

Катићева, Доситеја Обрадовића, Југ Богданова 35а, Краљевића Марка 5 и 8 и Хиландарска 6.

Планирано време завршетка радова је у току дана, у поподневним сатима.

Због неодложне санације квара на магистралном делу топловода, на грејном подручју топлане „Криви вир”, прекинута је испорука топлотне енергије и корисницима на адресама:

Војводе Танкосића II прилаз, 57, 72, 74, 78, 80 и 82 и Уроша Предића.

Очекивано време завршетка радова на овом грејном подручју је до 13.00 часова.

Стручне екипе ЈКП „Градска топлана” су на терену и раде на брзој санацији квара како би корисници наведеном временском року добили квалитетну испоруку топлотне енергије.

Захваљујемо се свим корисницима на поменутим адресама на стрпљењу и разумевању.

 

item

din.