close
search
Аутор:Градска топлана Ниш 18.03.2020

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗМЕЊЕНИМ УСЛОВИМА РАДА ЈКП ГРАДСКА ТОПЛАНА НИШ У ТОКУ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Поштовани,

У складу са ванредним мерама Владе Републике Србије и Кризног штаба Град Ниша, ЈКП „Градска топлана“ Ниш је прилагодила своје пословање и увела посебна правила у пружању услуга корисницима, које су на снази од 16.03.2020. године.

  • Сви радници ангажовани на интервенцијама на терену су у обавези да приликом изласка и повратка са терена изврше дезинфекцију руку, опреме и алата.
  • Запослени који су ангажовани на интервенцијама у топлотним подстаницама и заједничким просторијама дужни су да носе заштитну маску и рукавице.
  • Запослени који су ангажовани на интервенцијама у становима и установама дужни су да носе заштитну маску, рукавице и хируршке навлаке преко обуће.

 

Поред наведеног, обавештавамо Вас да Кориснички сервис и друге шалтерске службе неће радити, тако да апелујемо на грађане да све дописе, захтеве и сл. упућују искључиво путем електронске поште на nitop@nitoplana.rs .

 

Извршена је комплетна дезинфекција свих радних просторија, радионица и котларница Градске топлане, тако да се улазак странака у просторије предузећа одобрава искључиво на основу одобрења лица које је задужено за спровођење мера спречавања ширења корона вируса, а након дезинфекције обуће, руку и ствари које уноси уз обавезно мерење температуре термовизијском камером.

Сва службена возила се дезинфикују једном дневно.

 

Испорука топлотне енергије се врши редовно и без икаквих проблема. Позивни центар, као и екипе за хитне интервенције радиће сваког дана од 00 до 24 часа, тако да грађани све поремећаје у испоруци топлотне енергије могу пријавити на телефоне 018 4 239 188 и 0800 200 018.

 

Наша је обавеза да се у овом тренутку понашамо одговорно према грађанима и свим запосленима, тако да молимо све грађане да имају разумевања да се ради о ванредним околностима. ЈКП „Градска топлана“ Ниш даје све од себе, да и поред редуковане радне снаге одговори свим изазовима, а све у циљу редовне и несметане испоруке топлотне енергије ка свим корисницима.

 

Ваша Градска топлана

item

din.