close
search
Аутор:Градска топлана Ниш 09.11.2023

Измењен режим испоруке топлотне енергије за петак 10. новембар 2023. године

Дописом од стране „Југоросгаз“-а обавештени смо да ће ЈП „Србијагас“ у петак 10.11.2023. године вршити радове на спајању магистралног гасовода из правца Димитровграда са постојећим магистралним гасоводом (МГ 09 и МГ 10) услед чега ће доћи до поремећаја у снабдевању природним гасом свим потрошачима на територији Града Ниша у периоду од 08.00 до 22.00 часа.

У складу са наведеним, ЈКП „Градска топлана“ Ниш ће грејни дан започети један сат раније у односу на претходне дане и вршити испоруку топлотне енергије појачаним режимом рада до 08.00 часова, а након тога ући у минимум процеса рада како би се што дуже одржавале прописане температуре у просторијама корисника.

Смањен режим испоруке топлотне енергије се односи само на грејна подручја која се снабдевају топлотном енергијом са топлотних извора Криви вир, Југ, Мајаковски, Сомборска и Ратко Јовић.

Измењен режим испоруке топлотне енергије неће се односити на топлотне изворе који као енергент користе мазут и лако лож уље.

 

Уколико се наведени радови заврше и пре предвиђеног рока, ЈКП „Градска топлана“ Ниш ће ући у редован режим рада одмах након нормализације испоруке природног гаса од стране дистрибутера.

item

din.